Indonesischespeklapjes - Slowcooker Recepten

Slowcook Recepten
Ga naar de inhoud
Indische Speklapjes
Ingredienten:

  • 1 1/2 kilo spek in blokjes.
  • 70 ml. Ketjap. (Rood/ witte verpakking).
  • 2 volle theelepels gemberpoeder.
  • 5 tenen knoflook.
  • 4 volle eetlepels sambal oelek.
  • Flinke scheut (Rijst) azijn
  • Flinke scheut Chillisaus.
  • 3 Rode uien.
  • 2 Rode paprika's.
  • 2 Bosjes bosui.
  • 1 Groente bouillon blokje.
Bereiding:

1. Speklapblokjes kruiden met gemberpoeder, ketjap, knoflook en sambal.
   Even Laten intrekken.
  Daarna even aanbakken voor de kleur.

2. Paprika, bosui en uien in stukken snijden. Op de bodem van de slowcooker leggen.

3. Daar bovenop het vlees leggen.

4. Azijn en chilisaus erover doen, bouillonblokje verkruimelen en dit erbij voegen.

5. 1 1/2 uur op high.
6. 2 1/2 uur op low.

Selamat makan.
Eet smakelijk.
Bron:
Wendy Schutte.
A PhantomSoft 2024 Production
Terug naar de inhoud